Нов заразен танц тргнува од Македонија

Медицинскиот персонал во Центарот за вакцинација се разигра на песната на Александар и Дац.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.