Нов женски, карантински предизвик: Влези му во соба како од мајка родена, додека тој игра видео игри

Целта на предизвикот е да се сними смешната реакција на партнерот.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.