Нова година на улиците на Велика Британија

Илјадници Британци ја прославија Нова Година на улиците на градовите. И покрај ладното време, девојките не се откажаа од кратките фустани и високите потпетици. За Вас одбравме некои повпечатливи моменти, за да ви ја доловиме атмосферата.