Нова година, нова аудиција за нова екипа за новиот филм „Jackass Forever 2022“

Легендарните Џекес се враќаат на голема врата оваа 2022 година. Кога ќе видите како помина аудицијата, ќе ви стане јасно што да очекувате од новиот филм.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!