Нова хит изведба на 4-годишната Ива од Кичево „Кад сам био млад“ од Рибља Чорба

Девојчето ако не стане пејачка кога ќе порасне, актерската кариера не ѝ бега. Браво!

Погледнете ја и Ива во улога на Гавазова.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.