Нова интернет верзија на една стара реклама, од времето кога луѓето сѐ уште гледаа телевизија

Да си се насмееме на малку црн хумор, затоа што смеењето е половина здравје.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.