Нова мода во изолација ги „инспирираше“ сите инстатутки

Сега сите дефинитивно имаме повеќе од потребно слободно време и правиме и банални работи на кои порано не би ни помислиле. Социјалните мрежи се полни со инфлуенсерки кои постојано се фотографираат во најмодерните парчиња облека на егзотични и луксузни локации.

Но, бидејќи пандемијата „важи и за нив“ ти сега останаа затворени во своите домови, со шминката која им останала. Сепак ништо не може да ги спречи инфлуенсерките да „влијаат“ па така тие смислија нов предизвик каде што главна улога играат перниците. Дали сте „инспирирани“?