Нова техника на борба против КОВИД-19 во Барселона: Ги носат пациентите на море?!

Во болницата Дел Мар во Барселона, Шпанија, пациентите кои се опоравуваат од „Ковид-19“ добија нова можност да си го поткренат својот дух и да истраат во борбата. Здравствените работници ги носат пациентите на прошетка на плажа за да го видат морето, кое е преку патот од болницата.