Нова, забавена снимка, на која прецизно се гледа ужасната моќ на експлозијата во Бејрут

Видовме многу снимки од експлозијата, но оваа е направена со многу квалитетна камера и е збавена, па сѐ гледа она што не се гледа на другите.