Новата бугарска министерка за туризам прави партали со англискиот

Не ми е јасно кој и зошто и се смеел на жената кога таа растура. И сега “Ај ангри”.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.