„Новата канцеларија“: Како изгледа вистинската страна на работата од дома?

Кој вели дека е лесно да се работи од дома? Останува вечната дилема дали работата од дома ја зголемува или намалува продуктивноста, но секако за оние кои работеле од канцеларија промената истото да го прават од своите домови е драстична.

Николас Кугџ и неговата креативна партнерка одлучиле да направат илустрации во кои покажуваат како функцинираат тие додека работат од дома.

Состанок со клиент

Пропуштање на рокот

Брејнсторминг

Тимски ручек

Истражување на пазарот

Ќе бидам таму за 5 минути

Оптимална позиција за работа