Новата срцезатоплувачка реклама на Дизни ги доведува луѓето до солзи

Ноќите стануваат подолги, а декември е пред самиот агол, па знаете што значи тоа – заборавете ја есента, сезоната на реклами за Божиќ започна. Дизни беше меѓу првите што го исфрлија својот празничен мал филм, вчера и додека некои мислат дека е премногу рано за вакви реклами, откако еднаш ќе ја погледнат ќе сфатат дека е вистинско време за на овој начин да се ценат семејните вредности.