Новинарката не очекуваше некој да ѝ пушти рака за време на интервјуто

Типот позади виде дека е во тесно и дека не може да изреагира премногу бурно, па реши да искористи прилика.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.