Новинарот не очекуваше толку големо „друштво“ да тргне кон него додека известуваше од Јелоустон паркот

Еден новинар стана хит на денот откако неговото „обично“ известување се претвори во „спас на жива глава“.

Деион Брокстон кој работи во NBC Montana, требаше да известува од Јелоустон националниот парк, но му се придружија и „локалните жители“ со кои како што вели тој „не сака да си има работа“.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.