Новинарот од американската телевизија „abc“ ѝ даде прекрасен подарок на жената која во ист ден ја загубила сестрата во сообраќајка и ѝ изгорела куќата

За момент помислуваш дека човеков прави невкусна шега со жената, кога потоа сфаќаш дека дебилот е сериозен.