Новиот глупав предизвик „кршач на черепи“ на TikTok е уште една причина родителите да внимаваат со што се забавуваат нивните деца

Шокантен нов тренд на „ТикТок“, наречен „кршач на черепи“ остави неколку деца со сериозни повреди, а лекарите предупредуваат дека може да биде фатален. „Предизвикот за кршење на черепот“ започна во Шпанија кога двајца ученици ја изведоа „шегата“ на уште еден уќесник кој не го очекувал тоа. Од предизвикот се добиваат различни повреди на главата, вратот и зглобот.

Во САД веќе неколку деца завршиле во болница. Третото лице најчесто е и жртва и не знае што го чека. Мајка на едно од овие деца објавила и фотографија од нејзиниот син како поради шега на другарите завршил во болница со сериозни повреди.

 

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!