Новогодишна забава на компанијата. Сите мислеа дека најпијаниот колега ќе направи глупост, кога наеднаш колешката се истакна!

Според кажувањето на нејзините колеги, 23-годишната Ксенија цела вечер била депресивна, седела во ќошот и велела дека никој не ја сака. Кога насобрала доволно количество алкохол во крвта, без да каже ниту збор, се затрча и се фрли од прозорецот. За среќа забавата беше на висина од 3 метри над земјата, но сепак Ксенија заврши во болница со искршеници.

Инцидентот се случи во Москва.