Новогодишните празници се време за љубов и хуманост, па така и овие двајца млади скопјани решија да направат едно хумано дело

Можеби нивното дело ќе ви изгледа мало и безначајно, но секој од нас да направи по толку, не мора повеќе, светот ќе биде поубаво место за живеење.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.