Новокомпонирана македонска веселбарска песна за новите генерации љубители на алкохолот

Колку попијан ја пееш, толку повеќе ќе звучи како оригиналот :).

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.