О, Боже! Не требаше да го јадам последниот хот-дог!

Предупредување: Не гледајте ако имате лесно раздразлив стомак!

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!