О, луди Французи!

Холанѓанецот не може да им се изначуди на лудите Французи кои си прават свадба на патот. Нормална работа кај нас е сватовите да направат пауза и да извртат некое орце на патот, не знам што се чуди човеков :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.