О, не! Прв ден од карантинот, а веќе го испив целото пиво!!!

Дури и кога најмалку очекуваш, тука се другарите да помогнат :). Позитив на денот!

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.