Обична мајка ја имитира долгоногата мајка која го затвора багажникот со детето во раце

Вака некако би изгледало тоа во реалниот живот :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.