Обид за кражба на велосипед во Скопје заврши со опасен ќотек

На твитер беше објавено видео каде што можеме да видиме неуспешен обид за кражба на велосипед при што крадецот на крајот си го доби она што го заслужи. Според Фејсбук групата „Украдени точаци“, станува збор за обид за кражба во Т.Ц „Буњаковец“.

 

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.