Обидете се да ги распознаете овие познати личности од нивните восочни фигури

Музејот „Мадам Тисо“ е признат ширум светот по неговите славни восочни фигури инспирирани од славните. Додека некои восочни фигури ширум светот оставаат поголем дел од работата на вашата фантазија, „Мадам Тисо“ изгради репутација на она што се чини дека е вистинска реплика на нивните модели, и тие можат да успеат да ја измамат јавноста. Обидете се да погодите од која страна е височната фигура, а од која познатата личност и свртете ја картичката за да го дознаете точниот одговор.