Обидот за скокање во базен со помош на воздушно перниче се покажа како прилично глупа идеја

Најоткачениот од друштвото седнал врз автомобилско воздушно перниче, поставено во две гуми, што претставува своевиден топ. Но, не очекуваше таков шок за организмот. Погледнете што му се случи во забавената снимка.