Обожавател на стрипови го направи најреалистичниот костим на Iron Man кој досега сте го виделе

Брендон Фомвонгса познат како „Техмастер“ на социјалните мрежи, направи костим врз основа на „Железниот човек“ (Iron Man) на Марвел. Техмастер во моментов има 195.000 следбеници на TikTok и има создадено неверојатни 2,5 милиони лајкови со неговата креативна содржина.

@techmaster_2020

##ironman ##tonystark ##artist ##diy

♬ The Chain (2004 Remaster) – Fleetwood Mac

Костимот дизајниран од страна на инженерот има неколку супер импресивни карактеристики што можат да ги ценат дури и не-навивачите на Марвел, вклучително и пламените што излегуваат од неговите раце, ракетите што пукаат од рамената, па дури и вградениот електронски уред. Изработката на костимот чини многу па затоа Брендон направил страница на GoFundMe за луѓето да донираат за да може да продолжи да го усовршува.

@techmaster_2020

##ironman ##pov ##fyp ##diy ##marvel

♬ Without Me – Eminem

„8 години од мојот живот го посветив своето време да работам на производство на најреален светски костим на Iron Man досега направен. Направив неколку варијанти низ годините бидејќи моето знаење напредуваше и дојдов многу подалеку отколку што некогаш замислував. Има многу повеќе што сакам да градам, но немам секогаш средства да трошам на овој сон.“, вели Брендон.