Од грди пајчиња до прекрасни лебеди за само неколку години (20 слики)

Сите имаме стари, детски фотографии коишто стојат скриени на крајот на албумот. Понекогаш дури и не сфаќаме зошто ги чуваме таквите засрамувачки фотографии, но со текот на годините ви стануваат драги и кога веќе сте оформена личност, немате проблем да му ги покажете на светот. Токму такви се фотографиите во продолжение.