Од обична кражба на мотор во холивудски филм за неколку секудни

Крадците едноставно налетаа на погрешен човек и го добија она што го заслужуваат.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!