Одбрана со кули (Игра)

Страшни чудовишта го напаѓаат вашето кралство. Градете кули и преживејте ги сите напади.

Многу сакате да играте игри, но не сакате да ги симнувате? Мотика има совршено решение за вас. Посетете го каналот Игротека и уживајте во најзабавните игри без обврски.