Одењето на кафе во Демир Капија е посебно егзотично искуство

Специјалитет на кафичот: Лате макијато со 100% свежо козјо млеко.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.