Одговорете на 1 прашање и откријте каква личност сте

Според Херман Роршах, креаторот на познатиот тест со дамки мастило, работите што човекот ги гледа на сликата се одредуваат според неговиот карактер и личност. Апстрактните слики можат да укажат на работите што се случуваат во главите на луѓето, како и да откријат некои скриени карактеристики на нивната личност. Ќе научите нешто ново и интересно за себе со нашиот тест. Сè што треба да направите е да ja погледнете сликата и да кажете што видовте прво.

Решенијата се на втората страна.

Што забележавте прво?