Оди душо ти јас ќе го причувам паркингот!

Чувањето паркинг, кога некој друг очајно бара да ти било многу опасна работа.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!