Одиме на македонска културна дебата

Момците прилично се „внесуваат во елемент“ за да ги докажат своите ставови.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.