Одиме само весело до избори! Заев го најавува ЕмСи Спасовски

Не знаеме кој е автор на ремиксот, но 100 пати е појако отколку да слушаш политички говори :).

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.