Одлична реклама за руските национални тестенини Пелмени

Пелмени се тестенини полнети со сос завиткан во тенко бесквасно тесто, кои се Руско национално јадење и водат потекло од Урал.

Поентата на рекламата е зошто толку да комплицирате кога Пелмени можете да си купите во секоја самопослуга.