Одлично видео кое покажува колку всушност е голема Вселената и уште колку многу имаме за истражување

Гледајќи колку сме мали во однос на Вселената, сфаќаш колку се бесмислени нашите секојдневни проблеми од типот што да правам наредните 2 часа додека седам затворен дома.

Отсекогаш ве мачеле големите прашања? Верувате дека светот не е толку едноставен и дека постојат и работи кои не ги гледаме? На вистинското место сте. Посетете го каналот Мистерии и урбани легенди.