Одмаздата на помалиот брат: Постариот намерно му истура вода, а овој кутриот џогира, се мачи

Ваков луксуз постариот брат повеќе нема да си дозволи :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.