Одморот на мажот се претвори во пекол откако се вмешаа жените

Го заборавија и кутрото дете.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!