Одредени јога позиции бараат малку повеќе напор од обично

Гледајте и учете: Не се вежба јога во петок, кога на менито има гравче :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.