Ограбувачите се изнамачија, но на крај ги чекаше разочарување

Банкоматот да ти бил празен.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!