Ограбувањето автомобил не тргна според планот, затоа што крадците наидоа на побудала од нив

Возачот трпеливо чекаше и соработуваше со крадците, се додека не дојде најпогодниот момент да го возврати ударот.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!