Огромен, џиновски стаорец, снимен во скопската населба Аеродром

Како што примети еден од очевидците, стаорецот толку пораснал што одвај се движи.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.