Огромниот муштерија реши да го тепа ситното работниче на бензинската… само ако успее да го фати (Чекајте да дојде моментот!)

Малото е многу итро и внимателно ја контролира ситуацијата и ја чека својата шанса.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!