Охриѓанец најде начин како да се справи со снегот на патот

Тој нема време да чека од општината да средат, кога и самиот си има „машинерија“.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.