Омилена работа на овој 107 годишниот дедо е да си ја вози 99-годишната баба со Мерцедесот низ градот

Дедо Џо Њуман (107) веројатно е најстариот возач во Америка, ако не и во светот. Тој го обожава својот Мерцедес кабриолет, исто толку колку што си ја обожава и баба Анита (99), со која заедно се возат наоколу.