Она кога цел ден ќе го поминеш во патики

Имаш моќно биолошко оружје за масовно уништување во рацете :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.