Она кога прашуваш „Дај кажи кој ти е дилерот?“ – Епа на овие не сакаме да знаеме кој им е дилерот!

А најверојатно за ова не ти треба дрога, туку треба да си ненормален.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!