Она кога си крив ама се нервираш дека си крив. Прашањето е: Кој кого ќе истепа? Што мислите вие?

Возачот не можеше да се помири дека тој е крив, па се одлучи на физичка пресметка, но тука е жена му.. Нека не ја нервира жената се гледа дека може да ги реши и двајцата.