Онлајн квиз „Милионер“: Девојката побара помош од публиката

Публиката треба да кликне на одговорот што мисли дека е точен. Каде кликаат сите?

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.